Heeft het SEO-bedrijf dat u hebt ingehuurd echt verstand van SEO?

Gefeliciteerd! U hebt zojuist een SEO-bedrijf ingehuurd om de SERP’s te beklimmen en te genieten van een tsunami van gerichte bezoekers naar uw site. Voordat u echter eindelijk het geld tegen de factuur instuurt, moet u stoppen en nadenken!

Weet je echt zeker dat het bedrijf dat je de SEO-pakketten hebt gehuurd echt hun spel kent? Of heeft deze vraag zelf waarschuwingsbellen in je hoofd getrapt? Want als dat zo is, hebben we de juiste 5 pointers om u te helpen weten wat het ideale SEO-bedrijf is en welke niet!

1. Metatags: controleer op de metatags op de pagina’s. Meta-tags kunnen een goed teken zijn voor elke potentiële klant om de authenticiteit en de doeltreffendheid van een SEO-bedrijf te controleren. De krachtigere en doelgerichte metatags voor een SEO-bedrijf is, hoe meer je kunt vertrouwen op de mensen die voor je zullen werken.

2. SEO-inhoud: Val niet voor hoge claims van SEO-bureaus dat ze de beste copywriting-handen aan dek hebben. Controleer hun inhoud als een voorbeeld. Shabby, grammaticaal incorrect, academisch geschreven tekstblokken, enz. Die zijn doorgegeven als SEO-kopie, kunnen een ander teken zijn dat dit niet het bedrijf is waarnaar u op zoek was, ongeacht hoe betaalbaar de pakketten kunnen zijn.

3. 301 Re-direct: 301 Re-direct moet door elk en elk SEO-bedrijf worden uitgevoerd. Degene die het niet doet (een re-direct naar de www-versie van de site wanneer de “www” niet in de URL is ingetypt) is uw investering, geld of tijd niet waard!

4. Bereik van diensten of SEO-pakketten: de scherpte van het inzicht van het SEO-bedrijf is ook een goede indicatie van het vermogen van het bedrijf om de beloftes die het doet na te komen. Dus als u een SEO-bedrijf vindt dat er goed uitziet en bijna alle vestigingen aanbiedt in een SEO-pakketdeal (virale marketing, organische SEO, PPC, inhoudsontwikkeling, bloggen, enz.), Moet u weten dat u goud hebt geslagen!

5. De eigen ranglijsten van de SEO-firma: ‘Mensen die in glazen huizen wonen, kunnen de wereld het best weerspiegelen.’ Dus je weet, hoe meer SEO-competitief en goed ingeburgerd een SEO-agentschap is, hoe beter het zal zijn in het omgaan met je SEO-opdrachten via zijn aangepaste SEO-pakketten. Dus de volgende die op zoek naar de beste SEO-pakketten, draai de tabellen op de SEO-bedrijf. Vraag een gericht zoekwoord, Google it, en laat de consequente ranglijst uw beslissing beïnvloeden.

Kijk, het is gemakkelijk om het beste van de rest te identificeren. Het enige dat u nodig hebt, is enige basiskennis van SEO – en als leek begrijpt u hoe SEO-pakketten zijn gestructureerd en aangepast. En oh ja, je moet ook de bovengenoemde punten in gedachten hebben!

Met deze tips in je arsenaal is de mogelijkheid om door amateur-SEO-bedrijven te worden geschuurd zo somber als Steve Jobs failliet gaat! Op een serieuze manier, als je een haviksoog bent geweest wat betreft het selecteren van SEO-pakketten, heb je een veilige doorgang naar de top van de SERP’s in een mum van tijd!